De schoolapp

De schoolapp

De Driemaster heeft een eigen app!

De app is gratis te downloaden in de App Store en Google’s Playstore.

De Driemaster gaat u via deze app op de hoogte houden van al het nieuws over de school. U kunt via de app de Flessenpost lezen en het nieuws uit de groepen. Ook kunt u foto’s en video’s bekijken, deze worden geplaatst gedurende dit schooljaar.

We blijven natuurlijk gewoon onze nieuwsbrieven maken en verspreiden. Maar we zouden het heel prettig vinden als iedereen die in het bezit is van een smartphone of tablet de app zou downloaden. Communiceren via deze app gaat veel sneller en directer dan via de andere kanalen en daar hebben we allemaal profijt van.

De app biedt ons onder meer de mogelijkheid om pushberichten te sturen. U kunt in de app zelf aangeven voor welke klassen u een pushbericht wilt ontvangen. Ook krijgt u dan foto's en andere informatie uit de klas van uw kind en geen informatie van andere groepen.

U kunt dit doen door rechtsboven bij het wieltje uw gegevens en die van uw kind in te vullen. Ook heeft elke klas een aparte code. Deze krijgt u aan het begin van het schooljaar van de leerkracht via De Flessenpost.

Namens het hele team,

Vriendelijke groet,

Susan Benning

 

 

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl