Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Maandag 23 april 2018

Almere, 23-4-2018

Beste ouders / verzorgers,

Het is weer tijd voor de Avond4daagse. Deze zal dit jaar plaats vinden van 4 tot en met 7 juni 2018. Wederom zullen we starten vanaf de sportvelden bij AS’80.

De inschrijfkosten voor dit jaar zijn 1 euro duurder dan de voorgaande jaren. Dit brengt de kosten dus naar €6,00 per persoon die meeloopt voor een medaille.

Bij de tussenstop die er elke avond is, zal er weer een tafel staan met iets te drinken en een snack. Uiteraard gaat onze keuze weer uit naar gezonde snacks en het drinken van voldoende water.

De ingevulde briefjes (hebben de kinderen vandaag meegekregen of onder downloads zelf uit te printen) kunnen tot en met woensdag 25-4-2018 bij de leerkrachten worden ingeleverd. De briefjes worden 25-4 om 12:30 uur opgehaald. Vervolgens wordt de inschrijving geregeld voor 1 mei. Mocht iemand zich daarna nog in willen schrijven dient betreffende persoon dit zelf te regelen via www.opstap94.nl. Uiteraard kunt u wel gewoon meelopen met de school.

Op de benoemde site vind u ook de regels over / tijdens de avond4daagse.

Kinderen lopen altijd onder begeleiding van een ouder. Natuurlijk kunt u hierover afspraken maken met een andere ouder. Wij hopen er met z’n allen weer een gezellig evenement van te mogen maken!

Voor vragen kunt u terecht bij Yashica (moeder van Tygo) of Esther (moeder van Daymen / Ireyne).

Groetjes Yashica en Esther.

 

Naam kind(eren):

 

Medaille(s) nummer:

 

Geboortedatum(s):

 

Adres:

 

Postcode:

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl