groepenindeling 2018-2019

groepenindeling 2018-2019

Dinsdag 26 juni 2018

Almere, 26-6-2018 

Beste ouder(s)/ verzorger(s), 

Bij deze wil ik u op de hoogte brengen van de groepen die we komend jaar gaan maken op De Driemaster. Het is gelukt om voor elke groep een leerkracht te vinden. Daar zijn we blij mee in deze tijd waarin het moeilijk is om een vacature in te vullen. Natuurlijk willen wij dan ook nog graag een collega die goed bij onze school past. 

Het leerlingenaantal bepaalt voor een groot deel hoe we de groepen kunnen samenstellen. Dat maakt dat we dit jaar een groep 2/3 maken op De Driemaster. We starten met 1 kleutergroep waar gedurende het jaar kinderen zullen instromen. Wordt deze groep te groot dan zullen we kijken welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning en/of uitbreiding van het aantal kleutergroepen. 

Voor komend schooljaar 2018-2019 ziet de formatie er zo uit:

Groep 1/2

Juf Kirsten (ma t/m vr)

Groep 2/3

Juf Ilse (ma/di/do vr) en  juf Susan (woe)

Groep 4

Juf Tessa (ma/di/woe) en Juf Bibiche (do/vr)

Groep 5

Juf Samantha (ma) en juf Deborah (di/woe/do vr)

Groep 6/7

Juf Sabrina (ma t/m vr)

Groep 8

Juf Coby (ma/woe/do/vr) en juf Samantha (di)

De kleuters van groep 1/2 A, blijven bij juf Kirsten. Behalve de groep 2 kinderen die naar groep 3 gaan komend schooljaar. Een klein groepje kinderen zal vanwege het aantal kinderen wel naar de groep 2 van de combinatiegroep 2/3 gaan. Met deze ouders is al gesproken. Alle kinderen van groep 1/2 B zullen naar groep 2/3 gaan. Behalve de kinderen die vanaf januari zijn ingestroomd, zij gaan naar groep 1 van juf Kirsten.

Meester Thomas gaat onze school verlaten. Doordat scholen gelden hebben gekregen om de werkdruk van leerkrachten te verlagen worden vakleerkrachten meer uren ingezet. Meester Thomas kan daarom op 1 grotere school alle gymlessen verzorgen.

Voor ons is dat erg jammer. Gelukkig hebben we een nieuwe gymleerkracht gevonden, meester Rendal. En ook wij kunnen nu voor alle uren gym door vakleerkracht inzetten. Op de woensdag en vrijdag zal er gym gegeven worden door meester Rendal. Welkom bij ons op school!

Juf Bibiche is een nieuwe juf bij ons op school. Op dit moment ondersteunt zij al vrijwillig in groep 3 en zal zij komend jaar haar Lio stage lopen en in februari haar diploma behalen. 

Binnenkort ontvangt u van ons alle studiedagen zodat u een overzicht hebt voor komend jaar.

Vriendelijke groet,

Susan Benning


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl