Het schoolplein

Het schoolplein

Maandag 27 november 2017

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Deze week wordt begonnen met de laatste fase van de renovatie van ons plein! Hebben we eerder een prachtig speeltoestel gekregen, nu gaan er 'groene' speelelementen komen op ons plein. Om u een klein beetje een idee te geven noem ik globaal wat er komt:
De bosjes langs de stoep aan de straatkant worden beter dichtgemaakt met wilgentakken, dit is voor de veiligheid. Daarnaast komen boomstammetjes en schijven van boomstam waar kinderen op kunnen balanceren en waardoor hun behendigheid en speelmogelijkheden vergroot worden. Ook komt er aan de andere kant van het plein, vlak bij de kleuteringang een 'buitenklas'. Een grote boomstam wordt tot bank gezaagd, waardoor de mogelijkheid bestaat om met mooi weer ook buiten een les te geven. Bijvoorbeeld over de moestuin die in het hoekje bij de fietsen wordt gerealiseerd.
Deze nieuwe speelmogelijkheden op ons plein worden mogelijk gemaakt vanuit de subsidie uit de Groene Gezonde Verbinding van de gemeente. Wij zijn er blij mee en we hopen op veel extra speelplezier voor de kinderen!

Er zullen steeds stukken van het plein worden afgezet tijdens de werkzaamheden. Met de gemeente ben ik in gesprek over een hek rondom de school, waar het nog 'open' is.

Vriendelijke groet,
Susan Benning


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl