Avond 4 daagse

Avond 4 daagse

Donderdag 25 april 2019

Gisteren is er een avond 4 daagse brief aan alle kinderen meegegeven door de avond 4 daagse ouders. Bij deze krijgt u het van mij ook via de mail!
Vriendelijke groet,
Susan Benning


Beste ouders,
Zoals ieder jaar kunt u zich weer opgeven voor de avond4daagse. De avond4daagse zal dit jaar worden gehouden van 3 tot en met 6 juni. Het lijkt ons leuk om met een groep van school te lopen zoals voorgaande jaren.
Bij de tussenstops zal er ook weer worden gezorgd voor wat te drinken voor onze lopers en een gezonde snack.
U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen en voor 26-4-2019 om 15:15 in te leveren bij de leerkracht van uw kind. De 26e worden de formulieren opgehaald en de inschrijvingen zullen voor 1-5-2019 worden geregeld. De kosten voor inschrijving bedragen €7,00 per persoon die voor een medaille loopt.
Formulier die niet tijdig ingeleverd worden zullen wij niet meenemen in de gezamenlijke inschrijving.
Via de site opstap94.nl is het reglement te vinden van de organisatie. Tevens zullen hier de looproutes te vinden zijn, ongeveer een week voor de 4daagse. Ook als u geen deel wenst te nemen aan de gezamenlijke inschrijving kunt u hier terecht.
Bij inlevering van het formulier gaat u akkoord met het delen van uw gegevens met Dhr. Veluwenkamp en de wandelbond die de medailles verzorgt.
Groetjes, het avond4daagse team.

Ps: het is kort dag, maar het formulier moet echt uiterlijk vrijdag 26 april bij de leerkracht ingeleverd zijn om via school in te schrijven. U heeft het formulier ook via de mail toegestuurd gekregen.

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl