Groepen 2019-2020

Groepen 2019-2020

Maandag 24 juni 2019

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Volgende week komt de Flessenpost voor de laatste keer uit!

Bij deze wil ik u  alvast wel informeren welke leerkracht welke groep heeft komend jaar.

Groep 1/2 A juf Kirsten
Groep 1/2 B juf Samantha (ma- di) en juf Nicole (woe-do-vr)
Groep 3 juf Ilse en op de woensdag juf Juliet
Groep 4/5 juf Mathilene op de maandag en de andere dagen juf Coby
groep 5/6 juf Sabrina, op de donderdag juf Juliet
groep 7/8 juf Angela

De 2 nieuwe juffen (juf Nicole en juf Angela) stellen zich in de volgende Flessenpost aan u voor. Net als de nieuwe directeur dat dan zal doen.
We zijn blij dat het gelukt is om voor elke groep een leerkracht te vinden! Gelukkig zijn juf Regina, juf Irene, juf Anouschka, juf Daphne en meester Rendal er komend schooljaar ook weer!

De verdeling van groep 1/1 A en B en de groep 4/5 en 5/6 is bijgevoegd. Natuurlijk is de verdeling met zorgvuldigheid gemaakt. Er is rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes en aantallen van jongens en meisjes. Sommige kinderen doen een klas nog een jaartje over en moesten daardoor in een bepaalde combinatie geplaatst worden. Dit kunt u niet terugzien in de lijst omdat het combinatiegroepen zijn, voor die kinderen heel fijn dat zij dan toch bij hun 'oude' klasgenootjes in de groep zitten!
Heeft u vragen of opmerkingen die van belang zijn voor ons wat betreft de indeling dan kunt u die bij de leerkracht of juf Susan aangeven. U heeft hiervoor tot volgende week maandag de tijd.

Vriendelijk groet,
Susan Benning

(verdeling is verstuurd via de mail)


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl