10 min gesprekken middag/ avond

10 min gesprekken middag/ avond

Maandag 24 juni 2019

Beste ouder(s),

Alweer de laatste mogelijkheid voor een 10 minutengesprek dit schooljaar! De laatste gesprekken zijn vacultatief en niet verplicht. Gaat alles goed en volgens verwachting dan is een gesprek misschien op dit moment niet nodig. Na de vakantie kunt u met de (nieuwe) leerkracht een 'omgekeerde' afspraak maken. U heeft dan de gelegenheid om kennis te maken en de leerkracht te vertellen hoe u vindt dat het gaat met uw kind (op school).

Mocht er meer tijd nodig zijn dan 10 minuten dan kan er een vervolgafspraak gemaakt worden. Denkt u voor het inschrijven al dat u meer tijd nodig hebt dan kunt u na overleg met de leerkracht 20 minuten reserveren.

Als u niet een geschikt moment kunt inplannen, neem u dan alstublieft contact met de juf zelf op zodat er in overleg een andere afspraak kan worden gemaakt.

De kinderen van groep 7 krijgen een uitnodiging voor maandagavond 1 juli. U hoeft niet in te schrijven. De ouders en kinderen van groep 6 vragen we om aan het begin van het schooljaar een afspraak te plannen met de nieuwe juf. De overdracht is helemaal gedaan en de indicatie van het advies is daarin meegenomen. Dit in verband met de werktijden en de werkbelasting van juf Sabrina op dit moment. Wilt u echt graag een gesprek dan kan dit natuurlijk in overleg met Sabrina. Ze is er elke ochtend.

De ouders van groep 8 hebben het advies en de gesprekken daarover al gehad. We wensen u en de kinderen veel plezier in het Voortgezet Onderwijs!

Vriendelijke groet,

Susan Benning


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl