Informatie voor ouders/verzorgers

Maandag 16 maart 2020

De komende periode is uw kind noodgedwongen thuis. Dit bericht gaat over hoe uw kind thuis toch kan leren en zich kan blijven ontwikkelen.

Uw kind kan morgenochtend werk ophalen volgens onderstaand rooster. Voor onze digitale programma’s heeft u inlogcodes. Nieuw benodigde codes worden aan het werkpakket toegevoegd. Als u de code niet heeft ontvangen, neem dan even contact op met de leerkracht van uw kind via de mail.

Dagelijks ontvangt u via de app of mail een bericht van de leerkracht van uw kind met een overzicht van de opdrachten die deze dag moeten worden gemaakt. De tijd die bij benadering aan de opdrachten besteed moet worden staat erbij. Sommige opdrachten worden op de computer gemaakt, voor andere opdrachten heeft uw kind een boek, schrift of kopieerblad nodig. Dagelijks kan uw kind zo’n twee uur werken aan de opdrachten.

Via de app of mail brengen de leerkrachten u op de hoogte van het feit dat een nieuw dagprogramma klaarstaat voor uw kind. Dagelijks kunt u tussen 10.00 en 13.00 uur de mail gebruiken om vragen te stellen aan de leerkracht van uw kind. 

Om ervoor te zorgen dat er niet teveel leerlingen tegelijk in school zijn, kiezen we er voor het werk op in tijdslots op te laten halen. U mag uiteraard wel het werk van uw andere kind meenemen als diens groep in een ander tijdslot zit. Het werk ligt op in de klas met de naam van uw kind erop.

09.00u - 09.30u: groep 1/2a en groep 1/2b
09.30u - 10.30u: groep 4/5 en groep 7/8
10.00u - 10.30u: groep 3 en groep 5/6

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Informatie met betrekking tot de lesactiviteiten ontvangen jullie dus vanaf morgen via de mail of app.

Met vriendelijke groet,
​​​​​​​Michelle Brown


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl