Eerste week voorbij

Eerste week voorbij

Vrijdag 20 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

De eerste week thuis zit er al weer bijna op. Ik heb enorm veel respect voor jullie, de kinderen en het team van De Driemaster om zo goed mogelijk om te gaan met deze surrealistische situatie. Van de leerkrachten krijg ik te horen dat de meeste kinderen hard aan het werk zijn met de door hen meegegeven of online klaar gezette opdrachten. Dank jullie dat jullie er thuis voor zorgen dat de kinderen aan het werk kunnen en blijven, we hebben elkaar hard nodig om ervoor te zorgen dat de kinderen continuïteit ervaren ten aanzien van school.

Voor ouders in de vitale beroepen, denken jullie eraan om voor 15.00u nog door te geven óf jullie komende week opvang nodig hebben en voor welke dagen? Dan kunnen wij met het team weer bekijken op welke dagen iets geregeld moet worden. Hierbij ook een extra bedankje voor de collega's van Berenstad en Humpie Dumpie, die met ons meedenken om het voor iedereen zo haalbaar mogelijk te maken!

Voor sommige groepen zal dinsdag aanstaande nog een ophaalmoment voor werk zijn. Hoe laat krijgt u nog van mij te horen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wens u ondanks alles een fijn weekend.

Met vriendelijke groet.
Michelle Brown


Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl