Driemaster-app

Driemaster-app

De Driemaster heeft een eigen app!

Via deze app houden wij u op de hoogte van het nieuws op school. Tevens plaatsen wij gedurende het schooljaar foto's en video's van activiteiten die in de groep worden gedaan en uitstapjes die worden gemaakt. Uiteraard worden deze in een beveiligde omgeving geplaatst en houden we hierbij rekening met de AVG.

Via de app kunnen wij ook pushberichten sturen om u ergens aan te herinneren of om u op de hoogte te houden wanneer een leerkracht ziek is. U ontvangt een pushbericht voor de groepen waarvoor u bent aangemeld.

Op dit moment communiceren we ook nog via de mail. Maar we zouden het heel prettig vinden als iedereen die in het bezit is van een smartphone of tablet de app zou downloaden. Communiceren via deze app gaat veel sneller en directer dan via de andere kanalen en daar hebben we allemaal profijt van.

Aan het begin van het schooljaar ontvangt een een code om toegang te krijgen tot de groep waar uw kind(eren) in zit(ten). Komt u ergens niet uit, dan kunt u altijd langs komen zodat we met u mee kunnen kijken.

 

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl