groep 5/6

groep 5/6

Beste ouders,

Op maandag 18 juni krijgen de kinderen huiswerk mee om te leren voor een schriftelijke toets Engels. De kinderen moeten de woorden kunnen vertalen van Engels naar Nederlands en andersom. De toets is op maandag 2 juli. 

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

Beste ouders,

Voor groep 5

Op woensdag 30 mei krijgen de kinderen van groep 5 huiswerk mee om te leren voor een topografie toets over Nederland. De toets is op woensdag 20 juni.

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

Beste ouders,

Voor groep 5 (Niet voor groep 6 leerlingen).

Vandaag krijgen de kinderen van groep 5 huiswerk mee om te leren voor een topografie toets over Nederland. De toets is op woensdag 11 april.

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

Beste ouders,

Vorige week hebben de kinderen informatie meegekregen over het maken van hun werkstuk. Deze moet ingeleverd worden op vrijdag 23 maart. Bij de informatie die ze mee hebben gekregen staat waar het werkstuk op beoordeeld wordt, zodat u weet wat er van de kinderen verwacht wordt.

De kinderen hebben ook informatie meegekregen over het maken van hun spreekbeurt. Ook hierbij staat waar de spreekbeurt op beoordeeld wordt. Er hangt een lijst op de deur van de klas waarop staat wanneer iedereen aan de beurt is. Ze kunnen hier ook opschrijven waar ze hun spreekbeurt over gaan houden. Hun spreekbeurt en werkstuk mogen hetzelfde onderwerp hebben, zolang het maar een onderwerp is waar ze iets van kunnen leren.

 

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

 

Beste ouders,

Deze week krijgen de kinderen wat huiswerk mee om te leren voor 2 toetsen die eraan komen, voor groep 5 en groep 6.

Vandaag hebben zij woordjes van Engels meegekregen om te leren. Deze toets is op donderdag 8 februari. Deze toets zal, net zoals de vorige, een schriftelijke toets zijn. De kinderen moeten de woorden kunnen vertalen van Engels naar Nederlands en andersom.

Woensdag krijgen de kinderen huiswerk mee om te leren voor een topografie toets. Deze toets is op woensdag 14 februari. De toets gaat over de topografie van Nederland.

 

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

Beste ouders,

Na de kerstvakantie krijgen de kinderen een toets van Engels. De kinderen moeten hierbij een aantal woorden kunnen vertalen van Engels naar Nederlands en andersom. De kinderen krijgen vandaag een lijstje mee met de woorden die ze moeten kennen. De toets zal zijn op donderdag 11 januari.

 

Met vriendelijke groet,

Juf Sabrina

 

 

Beste ouders,

Voor groep 6 (dus geen groep 5 leerlingen! )

Vorige week donderdag hebben de kinderen de oefenkaarten mee naar huis gekregen van Topo. Het gaat over heel Nederland.

De toets is op 4 oktober! Veel succes met leren!

 

Groet,

Juf Sabrina

Terug

Tegelenpad 2

1324 DS Almere

036-5331399

dir.driemaster@nullprisma-almere.nl